Pon - Pet I 6.30 - 20.00  
070 777 747

Presoterapija

Kaj je presoterapija

Presoterapija je odlična preventivna in kurativna terapija. V našem salonu jo kombiniramo s hkratnim segrevanjem telesa z infrardečo toploto, ki dodatno sprosti mišice in tkiva, pospeši odvajanje toksinov iz telesa in dviguje splošno odpornost organizma. Dodatno vam nudimo tudi elektrostimulacijo trebušnih mišic. S pomočjo blagih električnih impulzov aktiviramo mišice centralnega predela, ki pridno delajo, medtem ko vi počivate.
S presoterapijo zmanjšamo celulit, otekline in togost okončin. Pridobimo močnejši imunski sistem zaradi pravilnega gibanja limfe. Pospešimo odvajanje toksinov in izboljšamo tonus kože. Po redni uporabi je koža napeta in čvrsta.
"Ob redni uporabi zmanjša celulit, noge so lahke kot pero in koža je bolj gladka. Srečna sem, ker sem vedno pripravljena na kratke hlače!"
Špela K.
"Nad tretmajem sem bila izjemno navdušena, saj se je po cca 10-ih terapijah koža na omenjenih delih že lepo zgladila, čiščenje vode iz telesa pa sem občutila po čisto vsaki presoterapiji."
Iza L.
"Za rojstni dan sem prejela darilni bon in se v salonu Lienela odločila za kavitacijo v kombinaciji z presoterapijo. Rezultati so osupljivi - zglajena koža, manj celulita in zmanjšan obseg."
Neja L.

Obišči nas v salonu lepote

10 % popusta ob prvem naročilu.
Naroči se
envelopephone-handsetmap-markercrossmenucross-circle