Pon - Pet I 6.30 - 20.00  
070 777 747

Nega rok

Kaj je nega rok

Roke in nohti so odraz naše negovanosti. Zaradi najrazličnejših dnevnih opravil so roke izpostavljene vročini, mrazu, čistilom in drugim sredstvom, ki lahko škodujejo koži in nohtom. Pri negi rok oblikujemo nohte, odstranimo obnohtno kožico ter nohte nahranimo s serumi ter kremami. Poleg boljšega počutja poskrbimo tudi za lep videz vaših rok in nohtov. Izbirate lahko med klasičnim ali permanentnim lakiranjem.
Pravilna nega nohtov omogoča hitrejšo rast nohta in zaščito pred lomljenjem ali cepljenjem. Nohti so po negi sijoči, nahranjeni in naravno lepi. Z masažo rok in nohtov nahranimo kožo, dosežemo prožnost, pospeši se prekrvavitev rok in izboljšamo sestavo kože.
"Prvo kar pri drugih opazim so roke in zato redno skrbim za izgled svojih. Z urejenimi rokami se odlično počutim in s tem izkazujem svoje spoštovanje do sebe."
Sanela
"Urejeni nohti so danes že osnova. Prisegam na žive barve, ki poudarijo moj karakter. Polona čestitke za vedno perfektno izvedbo!"
Alma I.
"Polona je zakon. Pridem, se ji prepustim in odidem s perfektnimi nohtki! Salon v katerega se najrajši vračam, sploh ne morem pomislit, da bi šla kam drugam."
Neja L.

Obišči nas v salonu lepote

10 % popusta ob prvem naročilu.
Naroči se
envelopephone-handsetmap-markercrossmenucross-circle