Pon - Pet I 6.30 - 20.00  
070 777 747

Nega obraza

Kaj je nega obraza

Naša koža je najbolj odprt del telesa, ki je stalno izpostavljen zunanjim vplivom. Vremenske razmere, delo v zaprtih prostorih in onesnaženost lahko povzročajo težave na koži. Da bi ohranili kakovost kože je bistvenega pomena učinkovita nega, s pomočjo katere koži pomagamo ohraniti lep videz, čistočo in svežino. Ker se z leti koža spreminja, se z vsako stranko posvetujemo in na osnovi vaše starosti in stanja vaše kože izberemo primerno nego obraza, saj vam le tako lahko ponudimo le najboljše.
Nega obraza pomaga zmanjšati utrujenost kože, jo nahrani in poskrbi za njeno osvežitev. Po negi je koža bolj fleksibilna, gladka in čista. Je najbolj priljubljen trema, ker je namenjen sprostitvi celega telesa. Po končani negi se počutimo odlično in tudi videti smo odlično.
"Zavedam se kako pomembna je skrb za kožo zato je nega obraza postala moja mesečna rutina. Po vsakem obisku je moja koža mehkejša in bolj sijoča, kar opazijo vsi v moji bližini."
Ervina A.
"Kljub mladosti se maksimalno trudim za svojo kožo. K sreči me je mama nalezla dobrih navad. Hvala mami!"
Nataša T.
"Na nege hodim predvsem zaradi sprostitve. Dan termina je za mene najboljši dan v mesecu. Odklopim, uživam v masaži, nahranim kožo - win win kombinacija!"
Neja L.

Obišči nas v salonu lepote

10 % popusta ob prvem naročilu.
Naroči se
envelopephone-handsetmap-markercrossmenucross-circle