Pon - Pet I 6.30 - 20.00  
070 777 747

Nega nog

Kaj je nega nog

Noge so vsak dan izpostavljene obremenitvam, zato bi morala nega nog postati del stalne rutine. Pedikura je nega nog, ki odpravlja posledice obremenitve nog, kot so suha, groba, trda in poroženela koža, žulji, kurja očesa in otiščanci. Poleg boljšega počutja poskrbimo tudi za lep videz vaših nog in nohtov. Izbirate lahko med klasičnim ali permanentnim lakiranjem.
Redna pedikura je odličen način za ohranjanje zdravja nožnih prstov. Pri tretmaju očistimo vse kotičke nohtov in prstov na nogah ter s tem preprečujemo pojav okužb. Pri pedikuri je vključena tudi masaža, ki ni le neverjetno sproščujoča ampak nam pomaga izboljšati krvni obtok v okončinah. Po pedikuri bodo vaše noge videti odlično, stres se bo zmanjšal in cirkulacija se bo povečala.
"Na pedikuro hodim skoraj vsak mesec, ker obožujem občutek lahkih nog. V poletnih mesecih pa si privoščim še permanentno lakiranje, ki da piko na i negovanim nogam."
Špela K.
"Pedikuro sem začela obiskovati zaradi težav z nogami. Z rednimi obiski so težave izginile in sedaj se počutim odlično!"
Zala Z.
"Zaradi športnih aktivnosti in samega dela imam noge zelo obremenjene. Z obiski skrbim za izgled nog in za svoje dobro počutje."
Jasmina B.

Obišči nas v salonu lepote

10 % popusta ob prvem naročilu.
Naroči se
envelopephone-handsetmap-markercrossmenucross-circle