Pon - Pet I 6.30 - 20.00  
070 777 747

Maderoterapija

Kaj je maderoterapija

Maderoterapija je posebna tehnika masaže za odpravo celulita in preoblikovanja telesa z anatomsko oblikovanimi lesenimi pripomočki. Z intenzivnim pritiskom z valjčki razbijemo tudi najbolj trdovratne maščobne celice iz katerih se sprosti maščoba, zmanjša se pritisk na krvne in limfne tokove, ki postanejo bolj prehodni. Tehnika je neinvazivna, prijazna zdravju in brez neželenih stranskih učinkov.
Je najbolj priljubljen tretma za preoblikovanje telesa zadnjih nekaj let. Učinkovita je v boju s celulitom in z maščobnimi oblogami. S terapijo pospešimo lokalno mikrocirkulacijo v podkožju in s tem pospešimo izločanje toksinov iz telesa. Izboljšamo prekrvavitev, sintezo kolagena ter elastina in pridobimo boljši tonus kože.
"Zmanjšanje obsega in manj celulita je bil moj cilj, ki sem ga končno dosegla z maderoterapijo. Priporočam vsem z istimi težavami!"
Neja L.
"Maderoterapija je zame edina terapija, ki mi je v kombinaciji z limfno drenažo, torej presoterapijo, vidno pomagala. Celulit in zastajanje vode ne prizanašajo niti "suhicam" zato je to super izbira in podporna terapija gibanju."
Tara Z.
"Na maderoterapijo hodim preventivno. Združim dobro in koristno, ker obožujem masažo in pri tej vrsti masaže še poskrbim za dober izgled."
Manca K.

Obišči nas v salonu lepote

10 % popusta ob prvem naročilu.
Naroči se
envelopephone-handsetmap-markercrossmenucross-circle