Pon - Pet I 6.30 - 19.00  
070 777 747

Kavitacija

Kaj je kavitacija

Kavitacija je neinvazivna in varna terapija odstranjevanja maščobe in celulita ter učvrščevanja ohlapne in povešene kože. Omogoča oblikovanje telesa pri čemer uporabljamo nizkofrekvenčne ultrazvočne valove, ki razbijajo maščobne celice v tekočino, ki se izloči iz sistema s pomočjo naravnih postopkov. Namenjena je vsem, ki imajo težave z nakopičenimi maščobnimi oblogami in celulitom ter z vadbo ne uspejo zmanjšati presežka maščobnih celic
Kavitacija lahko uporabimo na kateremkoli delu telesa, ker je popolnoma neivazivna. S terapijo zmanjšamo maščobne obloge, uporabna in učinkovita pa je v vseh fazah celulita. Prednost je, da je postopek popolnoma neboleč in da so rezultati vidni že po prvi terapiji.
"Čeprav redno treniram, se mi je zaradi stresa skozi leta nakopičilo kar nekaj maščobnih oblog. Redni obiski so mi prinesli rezultate, ki sem si jih vedno želela. Trebuh imam raven in noge brez celulita."
Špela
"Nad tretmajem sem bila izjemno navdušena, saj se je po cca 10-ih terapijah koža na omenjenih delih že lepo zgladila, čiščenje vode iz telesa pa sem občutila po čisto vsaki presoterapiji."
Iza L.
"Že leta se borim z maščobnimi oblogami in celulitom. Kavitacijo mi je priporočila prijateljica in od prvega obiska sem navdušena nad terapijo. Po vsaki terapiji se počutim in izgledam bolje."
Špela Z.

Obišči nas v salonu lepote

10 % popusta ob prvem naročilu.
Naroči se
envelopephone-handsetmap-markercrossmenucross-circle