Pon - Pet I 6.30 - 20.00  
070 777 747

Epilacija

Kaj je epilacija

Epilacija je najučinkovitejši postopek odstranjevanja dlak, ki obenem zagotavlja tudi najdolgotrajnejše rezultate. Vsaka izvedena epilacija zagotavlja trajno odstranitev 30 do 70 odstotkov dlak. Gre za najsodobnejšo metodo, ki uporablja intenzivno impulzno lasersko svetlobo. Deluje po principu uničevanja mešičkov dlačic s pomočjo optične in radiofrekvenčne energije, ki termalno poškodujeta mešiček dlačice in s tem preprečita rast dlake.
Po prvem tretmaju se poraščenost zmanjša za 20 do 30 odstotkov. Z vsako naslednjo obdelavo dlake postajajo vse tanjše in tanjše. Končni učinek laserskega odstranjevanja dlak je torej trajno zmanjšanje števila dlačic s 70 na 90 odstotkov. Medtem ko odstotek, ki ostane v resnici predstavlja izjemno svetle dlake torej tiste, ki niso vidne.
"Punce delajo hitro, dobro in ti s svojo srčnostjo zlezejo pod kožo. Potem prideš večkrat, potem se tam počutiš lepo, ženstveno in izpopolnjeno."
Tara Z.
"Po šestih tretmajih sem že skoraj brez dlak. Vsakemu priporočam, ker je občutek neverjeten!"
Špela H.
"Mislim, da si vse ženske želimo isto - telo brez nadležnih dlak. Definitivno najboljša investicija, ki sem jo naredila zase."
Anuša H.

Obišči nas v salonu lepote

10 % popusta ob prvem naročilu.
Naroči se
envelopephone-handsetmap-markercrossmenucross-circle