Pon - Pet I 6.30 - 19.00  
070 777 747

O nas

Salon Lienela je namenjen vsem, ki cenite lepoto in nego svojega telesa.
Kolektiv sestavljamo tri kozmetičarke s priznanimi certifikati, obenem pa redno pridobivamo tudi nova znanja.

Poudarek dajemo individualni obravnavi in poznavanju sodobnih trendov v kozmetiki. Osredotočene smo na ponudbo visoko kakovostnih storitev po dostopnih cenah. Privoščite sebi le najboljše in si zagotovite svoj termin še danes.
"Nič ne naredi ženske bolj lepe, kot njeno zavedanje, da je lepa." 
(Sophia Loren)
Svet lepoteNaša ekipa
Pridite, pustite skrbi pred vrati, se sprostite in uživajte v naši profesionalni oskrbi. Tukaj smo, da poskrbimo za vse vaše želje. Komaj čakamo, da se spoznamo!
  • Končala sem srednjo šolo za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo, v kozmetiki pa delam že več kot 10 let in v tem zelo uživam. Všeč mi je delo z ljudmi in dejstvo, da lahko z majhnimi koraki pomagamo strankam do boljše samopodobe. Specializirana sem za lasersko odstranjevanje dlak in za preoblikovanje telesa z ultrazvočno kavitacijo. Z veseljem se posvetim vsaki stranki posebej, prisluhnem vašim željam in vam pomagam na poti do zastavljenega cilja.
  • Sem Polona Arbiter, po izobrazbi dipl.kozmetičarka. Moja strast je pomagati ženskam odkrivati in poudarjati njihovo naravno lepoto. Svojo poslovno pot sem pred desetimi leti pričela z ličenjem. Dejavnost sem kasneje razširila tudi na manikiro, podaljševanje in keratinsko vihanje trepalnic, urejanje obrvi. Svoje znanje redno izpopolnjujem na dodatnih izobraževanjih. Srčno vabljeni v kozmetični salon Lienela.
  • Moje ime je Eva in končala sem srednjo kozmetično šolo v Ljubljani. Po zaključenem šolanju sem se zaposlila in pridno nabirala izkušnje na področju estetske pedikure in depilacije. Sem prijazna, komunikativna in ambiciozna oseba, zato sem si že od nekdaj želela iti na samostojno pot v svetu kozmetike. Želim, da od mene odidete urejene, sproščene in zadovoljne. Vesela sem, da s svojim delom prispevam k vašemu dobremu počutju.
Medeja Kores Krajnčič
Vodja Salona
Polona Arbiter 
Dipl. Kozmetičarka
Eva Blejc
Kozmetični tehnik 
Končala sem srednjo šolo za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo, v kozmetiki pa delam že več kot 10 let in v tem zelo uživam. Všeč mi je delo z ljudmi in dejstvo, da lahko z majhnimi koraki pomagamo strankam do boljše samopodobe. Specializirana sem za lasersko odstranjevanje dlak in za preoblikovanje telesa z ultrazvočno kavitacijo. Z veseljem se posvetim vsaki stranki posebej, prisluhnem vašim željam in vam pomagam na poti do zastavljenega cilja.
Sem Polona Arbiter, po izobrazbi dipl.kozmetičarka. Moja strast je pomagati ženskam odkrivati in poudarjati njihovo naravno lepoto. Svojo poslovno pot sem pred desetimi leti pričela z ličenjem. Dejavnost sem kasneje razširila tudi na manikiro, podaljševanje in keratinsko vihanje trepalnic, urejanje obrvi. Svoje znanje redno izpopolnjujem na dodatnih izobraževanjih. Srčno vabljeni v kozmetični salon Lienela.
Moje ime je Eva in končala sem srednjo kozmetično šolo v Ljubljani. Po zaključenem šolanju sem se zaposlila in pridno nabirala izkušnje na področju estetske pedikure in depilacije. Sem prijazna, komunikativna in ambiciozna oseba, zato sem si že od nekdaj želela iti na samostojno pot v svetu kozmetike. Želim, da od mene odidete urejene, sproščene in zadovoljne. Vesela sem, da s svojim delom prispevam k vašemu dobremu počutju.

Rezerviraj in prihrani 10 %

Vaši prvi rezervaciji pripada sladkih 10 % popusta na prvo naročilo.
Z našo pomočjo hitro in enostavo do vidno bleščečih rezultatov. Prepričajte se sami. 
envelopephone-handsetmap-markercrossmenucross-circle