Pon - Pet I 6.30 - 20.00  
070 777 747

Kontakt

Kje se nahajmo?
Nahajamo se na Vojkovi cesti 63 v Ljubljani.  Za orientacijo naj vam služi poslovna stavba Telekoma, ki je nasproti nas in pa table za Univerzitetni inkubator, ki vas usmerijo k našemu parkirnemu prostoru. Ker je pred parkiriščem zapornica, nas morate za dvig le-te poklicati po telefonu.

Do salona vodi avtobus št. 20 ali 13 (iz centra smer Nove Stožice/Center Stožice). Izstopite na postaji Kardeljeva ploščad, prečkate cesto in sledite modri kockasti stavb. Vhod v stavbo je z dvorišča, ki je na drugi strani stavbe.

Salon se nahaja v prvem nadstropju. Sledite tablam logotipa in imena našega salona. V vsakem primeru nas lahko tudi pokličete, da vas usmerimo. Veselimo se vašega obiska!

Oglej si pot do nas

Stopite v stik
Kje se nahajmo?
Nahajamo se na Vojkovi cesti 63 v Ljubljani. Za orientacijo naj vam služi poslovna stavba Telekoma, ki je nasproti nas in pa table za Univerzitetni inkubator, ki vas usmerijo k našemu parkirnemu prostoru. Ker je pred parkiriščem zapornica, nas morate za dvig le-te poklicati po telefonu.

Do salona lahko pridete z avtobusom št. 20 ali 13 (iz centra smer Nove Stožice/Center Stožice). Izstopite na postaji Kardeljeva ploščad, kjer prečkate cesto in se napotite proti modri kockasti stavbi, ki se nahaja rahlo desno od postaje. Vhod v stavbo je z dvorišča, ki je na drugi strani stavbe.

Salon se nahaja v prvem nadstropju. Table z logotipom in imenom našega salona vas bodo pripeljale naravnost do nas. V vsakem primeru nas lahko tudi pokličete, da vas usmerimo. Veselimo se vašega obiska!
Oglej si pot do nas 

Stopite v stik z nami

Veseli bomo vaših vprašanj, konstruktivnih kritik ter predlogov in vseh komplimentov, ki jih lahko oddate preko spodnjega obrazca. Potrudili se bomo odgovoriti v roku 24 - 48ur. 
envelopephone-handsetmap-markercrossmenucross-circle