Pon - Pet I 6.30 - 20.00  
070 777 747

Kolofon

Podatki na spletni strani so informativnega značaja. Skrbnik spletnega mesta se obvezuje, da bo storil vse kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni.

Predstavitev in vsa vsebina te strani (vključno s kodo spletne strani) je zaščitena s pravicami o industrijski in intelektualni lastnini. Informacije, besedilo, slike, kodo in grafični material, ki jih vsebuje ta stran se lahko uporabljajo le za zasebno, nekomercialno rabo in jih ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prenašati, odobriti, objaviti v celoti ali po delih za kakršenkoli namen brez prejšnjega pisnega soglasja družbe skrbnika spletnega mesta. Dovoljeno izključno v namen pregledovanja.

Skrbnik spletnega mesta zavrača vsakršno odgovornost za kakršnokoli neposredno, posredno, slučajno, posledično ali drugo škodo, ki je nastala kot posledica ali je kakorkoli povezana z vašim dostopanjem do skrbnikove spletne strani. Skrbnik spletnega mesta ne odgovarja za kakršnokoli izgubo ali škodo, ki nastane kot posledica delovanja računalniških virusov.
envelopephone-handsetmap-markercrossmenucross-circle